Foto: facebook.com
Segedínský guláš je oblíbené jídlo mnoha Čechů a Slováků. Spojuje chuť vepřového masa, kysaného zelí a sladké papriky v lahodné omáčce, která se skvěle hodí k houskovému knedlíku. Recept není složitý, ale chce to trochu času a trpělivosti.
Segedín chutná nejlépe s houskovým knedlíkem, ale můžete ho podávat i s vařenými bramborami nebo chlebem. Jídlo je ještě lepší druhý den, kdy se chutě krásně rozleží.
Segedínský guláš je jedním z těch pokrmů, které v sobě nesou kus tradice a domácké pohody. Není nad to, když se z kuchyně line vůně dušeného masa a koření, a celá rodina se těší na pořádný talíř sytého jídla. Ačkoli může příprava chvíli trvat, výsledek rozhodně stojí za to. Navíc si ho můžeš uvařit i dopředu – guláš ohřátý druhý den je často ještě chutnější. Tak si nezapomeň přidat knedlík, dobré pivo nebo třeba kyselou okurku a vychutnej si klasiku, která nikdy neomrzí.
Mnoho lidí si myslí, že jejich domov je bezpečné místo, kde nejsou vystaveni žádným rizikům.…
Horoskop je pojem, který v sobě nese mnohem víc než jen každodenní předpověď v časopise.…
Matěj měl dědu ze všech lidí na světě nejraději. Každé léto za ním jezdil na…
Dovolená je pro mnoho lidí tou nejpříjemnější částí roku – čas odpočinku, dobrodružství a nových…
V dnešní uspěchané době hledáme způsoby, jak ušetřit čas i peníze, aniž bychom museli slevit…
Astrologický kalendář duben 2025 přináší mimořádně silné konstelace, které ovlivní naše emoce, rozhodování i každodenní…